Over ons

Zitmeubelen

Maas & Waal Design – Peeters Klassiek BV, oftewel Mobilar, produceert kwaliteit zitmeubelen in uiteenlopende uitvoeringen. Van klassiek, romantisch en eigentijds tot huiselijk, strak en modern. Wij hebben een grote collectie standaardmodellen van o.a. (hoek)banken, fauteuils en eetkamerstoelen die uitgevoerd kunnen worden in stof of leer van uw keuze. Wij beschikken zelf over een uitgebreide stalencollectie van stoffen en leer, maar als u zelf een stof heeft kunnen wij die ook verwerken.

Aanpassingen en maatwerk

In onze fabriek in Boven-Leeuwen doen wij alles zelf: rompen maken, knippen, stikken en stofferen. Wij kunnen uw meubel daarom geheel volgens uw wensen maken. Of het nu gaat om kleine of grote aanpassingen van de standaardmodellen, uw eigen opstelling van een hoekbank of 100% maatwerk, alles is mogelijk. Ook is het mogelijk meubels te laten herstofferen en/of te repareren, zodat dat ene stoeltje dat u niet kwijt wilt weer als nieuw lijkt of beter past bij uw nieuwe bank.

Wilt u ook een zitmeubel?

Bijvoorbeeld de standaarduitvoering met kleine tot uitgebreide aanpassing of helemaal volgens uw eigen tekening? Kom dan naar onze showroom in Boven-Leeuwen of neem vrijblijvend contact met ons op.

© Mobilar 2020
Websiteontwikkeling: DigiLinq