Begeleiding/Werkwijze

Kies uw zitmeubel nauwkeurig, laat u adviseren

Een lage of hoge bank, ronde of rechte leuning, een sofa of hoekbank, een zachte zit of juist wat steviger? Alles is mogelijk bij Maas & Waal Design – Peeters Klassiek BV. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal standaardmodellen. Deze kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen.

Showroom

In ons nieuwe pand in Boven-Leeuwen is een ruime showroom sfeervol ingericht met een (groot) deel van onze collectie. Daar kunt u onze meubels bekijken en uitproberen. De medewerkers van Maas & Waal Design – Peeters Klassiek BV staan daar voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden in uw keuze van uw zitmeubel. Met onze informatie gaat u naar een meubelzaak van uw keuze. Heeft u geen voorkeur dan krijgt u van ons het adres van een van onze winkeliers bij u in de buurt.

Meubelzaken

Ook bij deze meubelzaken kunt u een goede indruk krijgen van onze collectie. Zij kennen onze werkwijze en wij onderhouden nauw contact met hen over mogelijkheden, stoffen en levertijden. Elke aanpassing kan daardoor optimaal doorgevoerd worden. Benieuwd naar een meubelzaak met onze meubelen in hun collectie bij u in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© Mobilar 2020
Websiteontwikkeling: DigiLinq